detalii telefon gratuit

Cum pot suna la Europe Direct?

  • Gratuit*? Sunaţi la numărul 00 800 6 7 8 9 10 11 de oriunde din UE.
    * Unii operatori şi unele cabine telefonice şi hoteluri nu permit accesul la numerele de tipul 00 800 sau pot taxa aceste apeluri.

 

  • La tarif normal? Sunaţi la numărul +32-2-299 96 96 de oriunde din lume. Operatorul vă va răspunde în limba engleză, dar puteţi cere să vi se facă legătura cu un operator cu care să puteţi vorbi în orice altă limbă oficială a UE.

La ce ore pot suna?

Între orele 9.00 – 18.00 CET (în zilele lucrătoare).

În afara programului, puteţi lăsa un mesaj vocal.

 

Serviciul este gratuit?

Da – informaţiile primite sunt gratuite, la fel ca şi cea mai mare parte a apelurilor telefonice (unii operatori şi unele cabine telefonice şi hoteluri taxează totuşi aceste apeluri).

 

Pot vorbi în limba maternă?

Da – dacă este vorba despre una dintre limbile oficiale ale UE.

Iniţial, vi se va răspunde în limba ţării UE din care sunaţi. Dacă aceasta nu este limba dumneavoastră maternă, puteţi cere legătura cu un vorbitor al acesteia.

În cazul în care operatorii care vorbesc limba dumneavoastră nu sunt disponibili, puteţi fie să alegeţi o altă limbă, fie să sunaţi mai târziu.

 

În cât timp mă pot aştepta la un răspuns?

90% din întrebări primesc răspunsul în timpul primei convorbiri.

Pentru întrebările mai complexe, serviciul va avea nevoie de mai mult timp. În asemenea situaţii, vi se va solicita să trimiteţi întrebarea prin e-mail sau să aşteptaţi să vă contactăm telefonic ulterior.

Vi se vor comunica atât datele persoanei care se ocupă de întrebarea dumneavoastră, cât şi durata estimativă pentru primirea răspunsului.

 

Doriţi să vă sunăm noi?

Sunt 2 opțiuni disponibile – pe site-ul oficial – click aici