Proiectul FORȚA PAC și FORȚA PAC JUNIOR

DSCN4405

Proiectul FORȚA PAC reprezintă primul proiect din România dedicat exclusiv informării publicului național cu privire la importanța, impactul și beneficiile Politicii Agricole Comune. În anul în care România elaboarează strategia agricolă pentru finanțarea sectorială în următorul exercițiu financiar, informațiile trebuie să ajungă în timp util, corecte, obiective și asumate, către toți beneficiarii direcți și indirecți ai PAC. Ne adresăm deopotrivă fermierilor, cât și autorităților abilitate ale statului român, dar mai ales beneficiarului final al PAC, consumatorului.

Cu aceeași abordare modernă, platforma cea mai utilă și reprezentativă pentru sectorul agroalimentar, ne dorim să fim liantul între politicile agricole și beneficiarii săi. Folosim atât instrumentele moderne și interactive pe care ni le oferă online-ul, cât și metodele tradiționale de comunicare. Totul pentru a promova inovarea ca mijloc de creștere a eficienței producției și a calității serviciilor în sectorul agroalimentar.

Proiectul FORȚA PAC vizează:

Informații actualizate sub formă de știri
Realizarea de filmări cu modele de bune practici în agricultură în care PAC a avut un rol decisiv
Emisiuni de informare cu privire la politicile PAC
Evenimente indoor și outdoor pentru promovarea PAC
Crearea unei platforme interactive de internet pentru copii cu vârste între 6 ani și 18 ani
Realizarea unor publicații utile în care să fie prezentate principiile PAC, importanța lor și beneficiul direct pe care PAC le are pentru fiecare dintre noi.