Wi-Fi în spații publice

În data de 4 aprilie 2019, ora 13:00 CET/14:00 EET, Comisia Europeană va da
startul unei noi serii de înscrieri pentru WiFi4EU. Municipalitățile și
grupurile de municipalități din UE interesate vor putea face acest lucru până
în data de 5 aprilie 2019, ora 17:00 CET/ 18:00 EET.

Uniunea Europeană pune la dispoziție, în această etapă, 3.400 de vouchere în
valoare de 15.000 EUR fiecare, pe care municipalitățile le pot folosi pentru a
instala rețele Wi-Fi în spații publice, inclusiv în primării, biblioteci,
muzee, parcuri și piețe.

Mai multe detalii în comunicatul de
presă<https://ec.europa.eu/romania/news/20190402_etapa_2_wifi4eu_ro>