Seminar privind finanțarea de proiecte prin inițiativa ”Acțiuni Urbane Inovatoare”

/romania/file/palatul-universuljpg_ropalatul-universul.jpg

palatul-universul

©

Direcția Generală pentru Politică Regională (DG REGIO) organizează, în data de 11 ianuarie 2018, la București, un seminar de informare și îndrumare dedicat potențialilor beneficiari din România ai fondurilor puse la dispoziția autorităților urbane în cadrul inițiativei ”Acțiuni Urbane Inovatoare” (Urban Innovative Actions – UIA).

Data:
11/01/2018 – 09:15
Locul:
Palatul Universul, București

În cadrul acestuia vor fi prezentate elementele necesare pentru a putea crea, finanța și implementa un proiect prin această sursă complementară de finanțare dedicată autorităților urbane.

Este urmărită finanțarea unor proiecte inovatoare pe o structură de parteneriat între autorități locale, ONG-uri, universități și alte părți interesate de la nivel local. Se pot obtine până la 5 milioane de euro pentru un proiect, co-finanțarea prin Fondul european de dezvoltare regională (FEDR) acoperind 80% din totalul costurilor din proiect.

Această finanțare este independentă de fondurile alocate prin programele operaționale ale României. Beneficiarii principali sunt autoritățile locale din orațe cu peste 50.000 de locuitori.

Cei interesați se pot înscrie pentru participare, completând formularul online (link is external)Căutați traducerile disponibile pentru linkul precedentEN•••. Data-limită pentru înscriere este 8 ianuarie, iar accesul la seminar va fi permis participanților înregistrați în limita locurilor disponibile.

Mai multe informații sunt disponibile în pagina evenimentului (link is external)Căutați traducerile disponibile pentru linkul precedentEN•••.