Concursul naţional de design de carte, ediţia a IV-a (2015)

Data limită:  3 septembrie 2015
Grupul ţintă:  Persoane fizice (309)
Tip:  Concurs (20)
Domeniu:  Desen (3); Artă (17); Altele (78)
Ţara:  Romania
Sursa:  http://celemaifrumoasecarti.ro/concurs-national-design-carte/#sthash.aolfVFtF.dpuf

Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură organizează Concursul naţional de design de carte „Cele mai frumoase cărţi”, ediţia a IV-a. Editurile, graficienii sau designerii de carte din România şi Republica Moldova mai pot înscrie cărţi apărute în ultimul an în concursul naţional de design de carte până la 3 septembrie 2015. Regulamentul care descrie condiţiile de participare şi formularul de înscriere pot fi accesate urmand link-urile:

Cărțile pot fi trimise prin poștă la adresa: Asociaţia pentru Performanţă și Cultură, Str. Cometei nr 5, etaj 3, Cluj-Napoca In atentia Mariei Bora, 0733-117755 sau pot fi duse personal la adresa: Librăria Engleză Anthony Frost, Calea Victoriei 45, Sector 1, Bucureşti.

Se va trimite un exemplar al cărţii însoţit de formularul de înscriere completat. Pe colet se va face menţiunea: Pentru Concursul „Cele mai frumoase cărţi din România”.

Detalii despre înscrieri pot fi solicitate Laurei Borotea la telefon 0747.815.145 sau pe email la acasa@celemaifrumoasecarti.ro