Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României – la București

BANNER TTR (roawd)Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

In 2015, ediția de primăvară va avea începe in 12 martie în 6 Pavilioane, C1- C6, iar ediția de toamnă va fi organizată în perioada 12-15 noiembrie, în Pavilioanele C1, C2, C3 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Ajuns la cea de-a 33-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Suceava-participa-la-doua-targuri-internationale-in-2015-Stiri-TurismSute de destinații din România și din lumea întreagă ce se pot transforma în mii de posibilități de petrecere a timpului liber urmează a fi prezentate  publicului în cadrul celei de a 33-a ediție.

Evenimentul nu trebuie să lipsească din agenda iubitorilor de călătorii fiind considerat locul ideal de prezentare a celor mai interesante și tentante oferte de vacanțe la prețuri exclusive.

Alte informații despre Târgul de Turism al României – ediţia de primăvară sunt disponibile pe www.targuldeturism.ro