Concurs pentru copii de Ziua Apei

  

SC Apă Canal SA Sibiu lansează pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani invitația de a participa la Ziua Mondială a Apei.

desen

În perioada 2 – 18 martie, copiii pot realiza diferite lucrări, creații plastice şi literare având ca temă ,,Apa – izvor de viață”. Lucrările vor fi transmise la sediul Apă Canal SA Sibiu, str. Eschil nr. 6, Biroul Relații Publice, cu mențiunea ,,Pentru Concursul Apa – izvor de viață”, până la data de 18 martie inclusiv.

Pe lucrări, autorii îşi vor nota numele, clasa, profesorul îndrumător și instituția de învățământ din care provin.

Creațiile vor fi analizate de un juriu format din reprezentanți ai operatorului de apă, ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și ai firmei Wilo România. Celor mici le sunt pregătite premii constând în jocuri, rucsaci şi diplome ce vor fi acordate pentru cele mai reușite lucrări în data de 20 februarie.

Ziua Mondială a Apei este aşadar marcată de Apă Canal în cadrul Proiectului educațional numit ,,Prietenii apei”, care este derulat în fiecare an în parteneriat cu Wilo România în toate localitățiile aflate în aria de operare, din județele Sibiu și Brașov.

Sursa: BZF