Întâlnire cu parlamentarii brașoveni

        

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează vineri, 27 februarie 2015, la ora 11.00, o întâlnire de lucru cu parlamentarii brașoveni.

Consecventă în dorința de a crea punți de legătură între mediul de afaceri și reprezentanții mediului politic, Camera de Comerț și Industrie Brașov vă invită vineri, 27 februarie 2015, la ora 11.00 la o întâlnire de lucru cu parlamentarii brașoveni, întâlnire ce se va desfășura în Sala de conferințe a CCI Brașov  din B-dul Mihail Kogălniceanu nr.18-20.

Scopul întâlnirii este ca oamenii de afaceri împreună cu parlamentarii să găsească soluții pentru a promova proiectele Brașovului și de a corecta legislația care reglementează activitățile economice .

Cu speranța că acest eveniment va asigura cadrul unui dialog permanent cu senatori şi deputaţi din toate partidele parlamentare pentru dezbaterea problemelor domeniului IMM-urilor brașovene, cu posibilitatea valorificării propunerilor exprimate în cadrul discuţiilor la nivelul Comisiilor de Specialitate şi apoi în dezbaterile din Plen, în scopul promovării celor mai adecvate măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, asteptăm confirmarea d-voastră de participare la e-mail :
carmen.tecusan@ccibv.ro
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
, fax : 0268/547086, până la data de 25.02.2015.