Brasov, Oktoberfest-ul începe joi, pe 4, la ora 4

1

Anul acesta evenimentul se va întinde pe 11 zile, dar organizatorii îşi doresc ca în anii următori sărbătoarea berii să ajungă la o durată de 21 de zile, la fel ca Oktoberfestul original

Organizatorii celui mai mare „Oktoberfest” din afara Germaniei promit şi anul acesta o mulţime de surprize, aşteptându-se la 250.000 de vizitatori şi, totodată, clienţi în acest an. Cristian Macedonschi, unul din organizatorii evenimentului, spune că cea de-a şasea ediţie a reuşit să mai aducă o zi în calendarul evenimentului, dar că „lucrurile nu se vor opri aici”. „ne dorim să ajungem la o durată de 21 de zile, aşa cum este originalul”, a spus sursa citată.
Totuşi, pentru a mări durata evenimentului este nevoie de „o altă locaţie”. „Noi ne-am gândit că această nouă locaţie să fie fostul Stadion Municipal, acolo unde se poate face un pavilion expoziţional foarte mare şi foarte important pentru Braşov”, a mai spus Macedonschi, ignorând faptul că municipalitatea a promis că acolo va realiza un stadion de aproximativ 30 de milioane de euro.
Anul acesta, startul Oktoberfest se va da, ca şi în anii trecuţi, în faţa Primăriei Braşov. Joi, pe 4 septembrie, la orele 16.00, 10 atelaje vor pleca spre Arena Liceului Sportiv. „Anul acesta vom avea şi o trăsură mică, pentru copii, trasă de ponei”, au precizat organizatorii.

Sursa: Bz Brasov