Cetatea din Fagaras

Vezi ce s-a întâmplat la cetate după ce a fost clasată în top 10 cele mai frumoase castele din lume!

1

 Promovarea Cetății Făgărașului ca fiind pe locul 2 în top cele mai interesante castele din lume are și primele efecte vizibile. Numărul turiștilor la edificiu arhitectural din orașul nostru a crescut în ultimele două zile cu peste 100 la sută.
Majoritatea a ajuns la noi în oraș pentru a vizita cetatea și a cunoaște misterele acesteia, după ce site-ul Hopper, un site dedicat planificării călătoriilor a realizat un clasament al celor mai frumoase și interesante castele din lume, iar monumentul din municipiul nostru a fost situat pe locul doi înainte multor alte castele renumite din Franța, Canada, Marea Britanie.

2
Așadar, recunoașterea valorii inestimabile a Cetății Făgărașului i-a atras ca un magnet pe turiștii de pretutindeni. Astăzi până la orele amiezii, zeci de turiști au venit să viziteze minunăția arhitecturală de la poalele Munților Făgăraș.
David locuiește în California, și deși are rude în orașul nostru, doar astăzi a ajuns să viziteze împreună cu nepotul său cetatea Făgăraș. Asta după ce a aflat de clasamentul realizat de site-ul de călătorii Hopper.

3
Printre vizitatorii care au vrut să cunoască istoria cetății s-a aflat și un grup din București.
Îmbucurător este faptul că nu numai numărul turiștilor din țară a crescut, ci și cel al străinilor.
Și pentru că urmează weekendul, muzeografii din Cetate se așteaptă ca numărul turiștilor să crească semnifica

Sursa Bz Fagaras