Crosul „Aleargă TU pentru EI!”, o competiţie cu zeci de premii

concurs

 

 

                       Alergătorii, care se înscriu la cea de-a şasea ediţie a crosului organizat de  Hospice, au şansa de a câştiga premii importante. Competiţia se desfăşoară pe aleea de sub Tâmpa, sâmbătă, 14 iunie, şi toţi cei care iau parte la concurs primesc la start un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia şi un kit de alergător. 

                    Câştigătorii celor patru curse (Cursa Copiilor, Cursa Juniorilor, Cursa Populară, Cursa Miele) vor fi recompensaţi cu un aspirator profesional Miele, weekend-uri la Hotel Iaki (Mamaia), Chamber’s Charm Boutique Hotel (Braşov), Casa Cristina (Braşov), Maggie’s Ranch (Râşnov), intrări gratuite la Paradisul Acvatic, karting la Masterkart Ghimbav, intrări la Cityplex, degustări de vin la Terrois Boutique de Vin, abonamente fitness la Energym, activităţi la şcoala de vară la                        Asociaţia Acasă pentru Copii, şedinţe terapie SPA la SPA D’OR Braşov, jucării Noriel, căni termoizolante şi căni USB Raiffeisen, produse Carrefour şi Isostar şi articole sportive.

Cei care doresc să participe la Crosul „Aleargă TU pentru EI!” se pot înscrie online pe www.hospice.ro, până joi, 13 iunie, ora 23.00 sau în ziua concursului, între orele 8.00 – 8.45. Alergătorii, care se înscriu online, pot opta pentru a deveni şi fundraiseri pentru HOSPICE, demarând acţiuni de strângere de fonduri, prin platforma www.galantom.ro, în rândul cunoscuţilor, prietenilor şi rudelor. 

Sursa : BZ BRASOV