A 11-a editie a Targului de carte si muzica la Brasov

carti

Brasov Business Park va gazdui cel mai mare eveniment cultural al primaverii. Targul international de carte si muzica se va desfasura aici intre 20 si 23 martie. Un numar mult mai mare de standuri, seri culturale de exceptie si invitati de peste mari si tari sunt noutatile cu care organizatorii sunt convinsi ca vor atrage un numar record de vizitatori.

Peste 60 de standuri cu carti din diverse domenii vor exista la aceasta a 11-a editie a Targului de Carte si Muzica. Pe langa acestea, vor exista lansari de carte si albume muzicale, sesiuni de autografe si intalniri cu cititorii si seri culturale magice, la care vor lua parte artisti de exceptie, printre care Gabriela Hazarian, Valentina Margaras, Cristina Radu, Ovidiu Mezei, George Custura, Magda Puskas, Ioan Gyuri Pascu, Dantausii din Grosi si multi altii.

Ca in fiecare an, asociatia Libris Cultural va colabora cu Primaria, Universitatea Transilvania si Camera de Comert si Industrie Brasov pentru organizarea targului. Organizatorii au pregatit si o surpriza foarte interesanta pentru cei care vor trece pragul targului. In urma unei vizite efectuate anul trecut in Malaysia, reprezentantii Camerei de Comert si Industrie au invitat un grup de 11 artisti din Kuala Lumpur care sa prezinte diverse programe cultural-artistice specifice acestei tari.

Targul de carte si muzica se va desfasura la Brasov Business Park, intre 20 si 23 martie.

sursa :info Brasovrep_73278p1