Campania de curăţenie a avut succes la Fagaras !

cura-4-181x150

             Anul acesta, campania Let’ s do it, România a avut succes la Făgăraş. În jur de 1000 de participanţi s-au alăturat campaniei şi au curăţat oraşul. Cei mai mulţi dintre voluntari au fost elevii de la toate şcolile din municipiu. La sfârşit şi rezultatul a fost unul pe măsură. Elevii au reuşit să strângă în jur de 80 de saci cu resturi aruncate de adulţi în zona parcului Regina Maria, pe malurile Oltului, dar şi pe câteva străzi din oraş. 

         Sâmbătă s-a făcut curăţenie în toată ţara. Făgăraşul s-a alăturat şi în acest an, pentru al treilea an consecutiv acestei campanii, iar sâmbătă dimineaţa sute de elevi s-au adunat în faţa primăriei. De acolo, însoţiţi de cadrele didactice au plecat spre zonele care urmau să fie curăţate.

         Aşadar, înarmaţi cu saci, mănuşi, dar şi cu materiale promoţionale, copiii au făcut curăţenie şi în acelaşi timp au tras un semnal de alarmă în privinţa protejării naturii.

         Gunoaiele au fost colectate selective de voluntarii campaniei. Astfel, aceştia au strâns 15 saci cu plastic, 32 de saci cu pet-uri, 8 saci cu ambalaje, 5 cu hârtie, 12 cu sticlă şi 8 cu aluminiu.

curatenie1

sursa bzfaras