Mişcare în aer liber- Saptamana Mobilitatii-FAGARAS

aerobic

 

                   Zeci de elevi au ignorat astăzi ploaia şi au făcut mişcare în aer liber. Aşadar, platoul din faţa Casaei de Cultură, dar şi strada care a fost închisă pentru câteva ore au fost locurile pentru exerciţii fizice şi aerobice. Activitatea face parte din calendarul evenimentelor programate în această săptămână care este declarată „Săptămâna Mobilităţii“

                   Au vrut să arate tuturor că mişcarea este foarte importantă pentru o viaţă sănătoasă. Mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială „Ovid Densuşianu“ au ignorat ploaia şi au făcut exerciţii fizice în faţa Casei Municipale de Cultură.  Îndrumători au fost profesorii de sport.

aerobic 2

                  Celor mici li s-au alăturat şi colegii mai mari. Este vorba despre hanbaliştii de la CSS Făgăraş.  Tot în faţa Casei de Cultură a avut loc o demonstraţie de kangoo-jumps, dar şi lecturi urbane. Pentru astăzi a fost programat şi turul Făgăraşului pe biciclete. Mâine, copiii sunt aşteptaţi în faţa şcolii generale numărul 1, între orele 10-14 pentru a participa la concurs de tenis de masă, dar şi la un flashmob. De asemenea, de la ora 13.00, din faţa Cetăţii Făgăraşului va avea loc turul Făgăraşului pe jos. Vânătoarea de comori cu surprize este organizată sâmbătă, 21 septembrie la Cetatea Făgăraşului de la ora 11.00.

Sursa: bz.fagaras