Festivalul de film Victoria: peste 40 de proiecţii, petreceri în aer liber şi întâlniri cu profesionişti în domeniu

Asociaţia Victoria Art organizează prima ediţie a Festivalului de Film de la Victoria, eveniment care se adresează deopotrivă iubitorilor de film, amatorilor de petreceri în aer liber şi de acţiuni culturale, precum şi adepţilor spiritului eco.

Oraşul Victoria se transformă în „Combinat montan pentru exploratorii urbani”. Invitaţii, participanţi şi publicul larg au la dispoziţie patru zile în care pot combina filmele bune, concertele, petrecerile, arta, mersul la piscină şi mersul cu biciclete.

Vă invităm în perioada 22 – 25 august 2013 la poalele Munţilor Făgăraş, în oraşul Victoria, pentru a viziona peste 40 de filme, pentru a întâlni artişti şi oameni de cultură ai momentului, pentru a discuta cu profesionişti ai cinematografiei în cadrul workshop-urilor sau pur şi simplu pentru a vă bucura de o mică vacanţă într-un loc magic din care nu vor lipsi nici muzica, focul de tabără, mersul cu bicicletă şi viaţa la cort. Pentru iubitorii de natura şi aer curat, ştrandul din Victoria dispune de 200 de locuri de campare şi alte 600 în imediata apropiere.

Sursa: www.myticket.ro