Forum European 1

Reprezentanta Comisiei Europene in parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brasov si EUROPE DIRECT Fagaras, au organizat joi 24.04.2013 al unsprezecelea eveniment din cadrul campaniei de informare si comunicare “Forum European”, campanie dedicata temelor economice europene.

Aula Magna a Universitatii Transilvania din Brasov a fost “neîncapatoare” pentru studentii brasoveni care au venit in numar foarte mare pentru a participa la manifestare.

Dezbaterea s-a adresat studentilor, profesorilor si altor reprezentanti ai societatii civile, cuvantul de deschidere al dezbaterii avandu-l dl.prof.dr.Ioan Abrudan, Rector al Universitatii Transilvania. Discutia a fost moderata de Aurelian Dochia, analist economic si Ovidiu Nahoi, realizator tv la Money TV.

 

In cadrul dezbaterilor au fost abordate teme precum pactul de crestere si stabilitate, oportunitatile si riscurile aderarii Romaniei la zona Euro sau bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020 si oportunitatile pe care acesta le prezinta pentru Romania.

 

S-a lansat concursul de eseuri pentru studentii care urmeaza cursurile unei facultati de stat sau private cu profil economic sau de relatii internationale, cu domiciliul in Romania.

One comment on “Forum European

  1. Pingback: Galerie foto disponibilă online: Forum European ← Europe Direct Făgăraș

Comments are closed.