Lecţii pentru prevenirea insolvenţei

     Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în parteneriat cu Societatea Civilă de Avocaţi “Portnoi şi Asociaţii”, Departamentul Insolvenţă – Bucureşti şi Cabinetul Individual de Avocat “Neagu Sorina”- Braşov, invită oamenii de afaceri braşoveni, în data 24 aprilie, de la ora 11.00, la seminarul cu tema „Reorganizarea judiciară. Condiţii de confirmare a planului de reorganizare. Strategii de prevenţie a insolvenţei. Deschiderea procedurii insolvenţei şi efectele acesteia”, care va avea loc la sediul CCI Braşov.

    Conform specialiştilor în domeniu, 2013 va fi anul reorganizărilor şi insolvenţelor. Prin urmare, seminarul îşi propune ca teme de dezbatere, în principal, reorganizarea societăţilor comerciale, procedura insolvenţei şi restructurarea companiilor şi a proiectelor de investiţii, oferind participanţilor o imagine de ansamblu asupra etapelor procedurii reorganizării dar şi explicaţii şi soluţii practice pentru dificultăţile de natură juridică specifice fiecăreia dintre etapele procedurii.

    Seminarul se adresează cu prioritate entităţilor cu privire la care s-a dispus deschiderea procedurii insolvenţei, entităţilor care anul acesta vor traversa un proces de restructurare/reorganizare şi companiilor care au relaţii de afaceri cu entităţi aflate în insolvenţă sau care aplică un plan de reorganizare.
    Seminarul îşi propune a fi interactiv, lectorii vor intra în dialog şi vor răspunde temelor şi întrebărilor propuse de participanţi, oferindu-le ca suport experienţa profesională acumulată în cadrul procedurilor de reorganizare judiciară şi faliment administrate de către aceştia.

    Seminarul face parte dintr-un program mai amplu de evenimente organizate de către Camera de Comerţ şi Industrie Braşov şi partenerii săi, destinate informării şi sprijinirii participanţilor la mediul de afaceri local, în activitatea lor comercială prin oferirea de explicaţii şi solutii practice la probleme actuale de natura juridică şi financiară.

     Sursa: http://www.monitorulexpres.ro/?mod=ultima_ora&p=ultora_local&s_id=125514