Oportunitati de finantari nerambursabile

    Camera de Comert si Industrie Brasov va informeaza asupra urmatoarelor oportunitati de finantare:

   Masura 312 „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microîntreprinderi” din cadrul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. (F.E.A.D.R.), masura care vizeaza dezvoltarea durabila a economiei rurale, prin încurajarea activitatilor non-agricole, în scopul cresterii numarului de locuri de munca si a veniturilor aditionale, s-a lansat în data de 01.08.2012.
        Obiective specifice:
- Crearea si mentinerea locurilor de munca în spatiul rural;
- Cresterea valorii adaugate în activitati non-agricole;
- Crearea si diversificarea serviciilor pentru populatia rurala, prestate de catre micro-întreprinderi. 
    Termenul limita de depunere pentru urmatoarea sesiune de proiecte pe Masura 312 va fi 31.08.2012.

    Domeniul major de interventie 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitatii serviciilor turistice
    Camera de Comert si Industrie Brasov anunta continuarea depunerii proiectelor POR, prin care  se vor finanta obiectivele cu potential turistic care sunt incluse in localitatile din mediul urban, localitatile din mediul rural in care sunt implementate proiecte cu o valoare mai mare de 1.500.000 euro, statiunile balneare si balneo-climatice (indiferent daca sunt localizate in mediul rural sau urban).
    Sesiunea de cereri de proiecte este in continuare deschisa.

    De asemenea, Camera de Comert si Industrie Brasov va ofera amanunte despre obiectivele specifice, respectiv beneficiarii eligibili ai acestor proiecte. In acest sens, se recomanda vizitarea site-ului acestei organizatii.

    Sursa: www.ccibv.ro/Newsletter saptamanal nr. 26 din 23.07.2012/Rubrica Actualitate

Leave a Reply