Curs: ASISTENT MANAGER – O functie reprezentativa în companie

Cursul se adreseaza celor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament în cadrul unei firme, cat si celor care se afla deja într-o astfel de functie si simt nevoia îmbogatirii si sistematizarii notiunilor cu care se opereaza în aceasta profesie atragatoare si tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.
Asistent managerul ocupa o functie reprezentativa în cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului si chiar suplinitor al acestuia, motiv pentru care pregatirea sa trebuie sa fie complexa, sa vizeze cunostinte variate de management, marketing, comunicare, protocol, contabilitate, informatica, legislatie, psihologie. Tematica cursului surprinde în detaliu elementele esentiale ce caracterizeaza aceste domenii, care au aplicabilitate directa în activitatea unui asistent manager.
Aributii: administrarea documentatiei, realizarea corespondentei cu partenerii, gestionarea informatiilor, raportarea activitatii catre manager , coordonarea contactelor de afaceri, realizarea analizei informatiilor semnificative pentru companie, optimizarea fortei de munca, promovarea initiativelor. Trebuie sa aiba abilitati de comunicare interpersonala, coordonarea perfectionarii fortei de munca, stabilirea strategiei.
Conditii impuse: studii medii;
Discipline studiate: management, comunicare, notiuni de contabilitate, utilizarea calculatorului;
Durata cursului:110 ore;
Pret: 550 lei, pentru membrii Camerei – 495 lei
Cursul se finalizeaza printr-un examen de absolvire in prezenta comisiei de examinare desemnate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Ca urmare a promovarii examenului de absolvire, certificate de absolvire emise impreuna cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei,Cercetarii, Tineretului si Sportului, recunoscute oficial pe piata muncii, insotite de un supliment descriptiv mentionand competentele dobandite.

Inscrieri si relatii suplimentare la Directia Învatamant Formare Profesionala a Camerei de Comert si Industrie Brasov.

Sursa: www.ccibv.ro / Newsletter saptamanal Nr. 47 din 16/12/2011/ Rubrica Formare profesionala

Leave a Reply