Cedefop scoate la concurs trei posturi

1. SENIOR EXPERT în formarea şi dezvoltarea continuă la locul de muncă. Pentru a înregistra şi aplica pentru acest job, vă rugăm să accesaţi secţiunea Cariere a site-ul Cedefop – http://ec.europa.eu/civil_service/docs/toc100_en.pdf. Notă – CV-ul şi scrisoarea de intenţie vor fi redactate în limba engleză. Termenul limită pentru înscriere este 13 decembrie 2011 la 15:00 ora Greciei. Numărul de referinţă: CEDEFOP/2011/9/AD.

Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm să accesaţi:
http://ec.europa.eu/romania/focus/101111_anunturi_angajare_ro.htm
 
2. EXPERT ÎN ORIENTARE PE TOT PARCURSUL VIEŢII Pentru a înregistra şi aplica pentru acest job, vă rugăm să accesaţi http://www.cedefop.europa.eu/EN/about-cedefop/projects/lifelong-guidance/index.aspx Notă – CV-ul şi scrisoarea de intenţie vor fi redactate în limba engleză. Termenul limită pentru înscriere este 13 decembrie 2011 la 15:00 ora Greciei. Numărul de referinţă: CEDEFOP/2011/8/AD.

Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm să accesaţi următorul link: http://ec.europa.eu/romania/focus/101111_anunturi_angajare_ro.htm
   
3. Director – Consiliul de administraţie al Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (CEDEFOP) Pentru a înregistra şi aplica pentru acest job, vă rugăm să accesaţi http://www.cedefop.europa.eu/EN/. Notă – Aplicaţiile se vor trimite cu ajutorul serviciului de curierat, la următoarea adresă: în atenţia preşedintelui consiliului de administraţie al Cedefop. Ref.: CEDEFOP/2011/7/AD Cedefop, Europe 123, GR-57001 Pylea, Thessaloniki, Greece. Aplicaţiile trebuie să fie primite şi în varintă electronică (Word sau pdf) format, la următoarea adresă de email: HR_Director@cedefop.europa.eu până la orele 23:59, ora Europei Centrale până pe 9 ianuarie 2012.

Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm să accesaţi următorul link:http://ec.europa.eu/romania/focus/101111_anunturi_angajare_ro.htm

Leave a Reply