Va cunoasteti drepturile?

    De asemenea, în această perioadă vor fi redactate articole pe aceste teme care vor fi transmise mass-mediei, vor fi postate pe site-ul ED Făgăraş (www.edfagaras.ro), vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor la sediul Europe Direct Făgăraş. De asemenea cetăţenii vor primi răspunsuri la întrebări sau vor putea lansa teme de discuţii, atât la sediul Europe Direct Făgăraş (Str. Doamna Stanca, Bl.1, Parter – lângă Camera de Comerţ Făgăraş), prin intermediul forumului de pe site, cât şi prin intermediul email-ului – info@edfagaras.ro
    Obiectivul principal al acestei campanii de informare este acela ca fiecare cetăţean să-şi cunoască drepturile în calitate de cetăţeni europeni, dar şi de a cunoaşte felul în care Uniunea Europeană se implică în rezolvarea problemelor lor. Campania informativă – Vă cunoaşteţi drepturile? îşi propune de asemenea să facă cunoscute cetăţenilor priorităţile principale de comunicare ale UE, şi anume: relansarea economică şi guvernarea mai bună în materie de securitate internă şi externă, mediu, schimbări climatice şi energie, cât şi de a promova dezbaterile pe teme europene şi de a-i ajuta pe români să-şi însuşească valorile europene, în calitate de cetăţeni europeni.
    Mesajul transmis va fi acela că cetăţeanul trebuie să fie informat cu privire la drepturile lui şi rolul pe care îl joacă Uniunea Europeană în relansarea economică şi securitatea externă şi internă, mediu, schimbări climatice şi energie, etc.

Leave a Reply