Invitatie consultare prin internet

Consultare prin internet privind viitorul programului “Furnizarea de alimente persoanelor celor mai defavorizate” – deschisa pana pe data de 14/05/2008

Organizatiile caritabile, administratiile publice, ONG-urile, ca si publicul larg, sunt invitati sa isi exprime opinia si sa contribuie la consultarea prin internet privind programul Uniunii Europene de distribuire gratuita de alimente pentru cetatenii europeni defavorizati.

Schema ruleaza deja de 20 de ani, cu un buget total de 2,5 mild. Euro. In 2007 , ajutorul a ajuns la mai mult de 13 milioane de beneficiari, din 18 state membre. Ca urmare a procesului de reformare a PAC, stocurile de interventie pe care se baza programul devin din ce in ce putine, generand necesitatea examinarii altor optiuni pentru viitorul programului.

Pentru a obtine o diversitate cat mai mare de contributii, se doreste aflarea punctelor de vedere ale organizatiilor caritabile, administratiilor publice si organizatiilor neguvernamentale vizate, precum si opinia publicului general.

Click aici pentru a participa la consultarea prin internet privind viitorul programului “Furnizarea de alimente persoanelor celor mai defavorizate”.

http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch

Leave a Reply